Transport si retururi

Modalitati de livrare
 • Livrarea produselor noastre se face prin Curier Rapid, in aria de acoperire a Urgent Cargus sau Prioripost.
 • Livrarea este GRATUITA pentru comenzi de minim 150 lei (dupa aplicarea reducerilor)

Taxele de transport se calculeaza in functie de valoarea cosului de cumparaturi, respectiv de modalitatea de plata aleasa.(Plata cu Card Bancar, sau Plata Ramburs)

****Petru toate comenzile cu o valoare mai mica de 150 Ron se percepe o Taxa unica pentru Transport in valoare de: 13,50 Ron (aceasta Taxa de Transport este valabil in cazul in care efectuati plata comenzii cu card bancar. NU SE PERCEPE NICI O TAXA ADITIONALA LA VALIDAREA TRANZACTIEI)

****In cazul in care optati pentru plata comenzii prin Sistem Ramburs (Plata comanda la preluare colet), se va percepe o Taxa Aditionala de 4.50 Ron, ceeace reprezinta Taxa Ramburs solicitat de firmele de curierat.

 • In cazul in care, localitatea dumneavoastra nu se afla in aria de acoperire a firmelor de curierat mentionate anterior, livrarea se va realiza prin Prioripost, serviciul de curierat al Postei Romane. 
 • Livrarea produselor se face in 24h, maxim 48h de la confirmarea comenzii, in intervalul orar 9:00-15:00, la adresa indicata de dvs. in comanda. De aceea va rugam sa specificati adresa la care va aflati in intervalul orar de mai sus.
 • Plata in sistem ramburs se realizeaza in momentul receptionarii coletului.
          Informatii retur - 14 zile pentru a anula achizitionarea de produse
 • In Uniunea Europeana pentru contractele incheiate incepand cu 13 iunie 2014, aveti la dispozitie 14 zile pentru a anula achizitiile efectuate online.
 • Aceasta perioada de reflectie expira dupa 14 zile de la primirea produselor. Daca perioada de reflectie expira intr-o zi nelucratoare, termenul este prelungit pana in urmatoarea zi lucratoare.
 • Puteti anula comanda din orice motiv, chiar si pentru simplul fapt ca v-ati razgandit.
 • Pentru a va exercita dreptul de retragere, trebuie sa ii comunicati comerciantului decizia dumneavoastra. Puteti face acest lucru trimitand un e-mail pe adresa contact@smaer.ro
 • Vanzatorul este obligat sa va returneze banii in termen de 14 de zile de la primirea notificarii de retragere. Rambursarea trebuie sa includa si eventualele taxe de expediere pe care le-ati platit la efectuarea comenzii. Dumneavoastra va trebui sa platiti costurile returnarii produselor catre vanzator.
 • Atentie! Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

No products

To be determined Transport
0,0 Lei Total

Finalizati Comanda