Într-un mediu de afaceri extrem de competitiv, companiile care doresc sa se evidentieze si sa creasca au nevoie de o identitate, de un Logo creat de professionisti pentru a prinde si retine atentia clientilor, sa reflecte activitatea companiilor intr-o singura imagine.

In cazul in care doriti, ca afacerea dumnevostra sa iasa in evidenta din multime printr-un Logo special creat dupa nevoile afacerii pe care o detineti, nu ezitati sa ne contactati. Noi va putem ajuta!

- Serviciul nostru de Logo Design incepe de la suma de 25 € /Proiect

- Pretul final depinde de complexitatea Proiectului

-Consultanta Gratuita!

-Avem incredere totala in echipa nostra de Graficieni si Designeri Colaboratori, deacea nu percepem nici un fel de avans pentru inceperea proiectelor.

-Achitati produsul final doar dupa terminarea proiectului si doar daca sunteti multumit 100% de rezultatul final

-Veti primi grafica finalizata in Formate JPG si PNG in mai multe marimi, respectiv in format EPS pentru a putea fi prelucrat usor de catre firmele de productie publicitara (pentru banere, afise, firme luminoase, etc. fara a se pierde din calitatea imaginii)

PENTRU A CREA O CERERE DE PROIECT VA RUGAM SA NE CONTACTATI PRIN FORMULARUL DE CONTACT- SECTIUNEA SERVICII

*Toate informatiile respectiv toate detaliile veti primi in format electronic prin E-mail, de aceea va rugam sa completati formularul de cerere cu o adresa de e-mail valida.

*In cazul in care, in sistemul nostru apare o adresa de e-mail invalida, cererea se anuleaza automat.

Va multumim pentru intelegere!


No products

To be determined Transport
0,0 Lei Total

Finalizati Comanda