Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii despre cookie-uri » Accept

Despre Noi

Misiunea noastră:

SMAER.RO este dedicat pentru a aduce clientilor cea mai buna selectie de stickere decorative si cele mai bune servicii de grafica.

Cu gama noastră de sute de stickere decorative, combinate cu serviciile noastre profesionale de personalizare țintim spre o garanție de satisfacție de 100%.

  • Produse cu materiale de TOP - MARCA ORACAL
  • Servicii professionale de design
  • 14 zile garantie retur.

Din 2018 am itrodus serviciile nostre de grafica publicitara online, pentru a vă crea căt mai simplu si rapid orice proiect pentru afacerea dvs., poate fi vorba de( Cărți de Vizită, Flayere, Postere, Bannere, Logouri, etc.). Acest serviciu ofera clienților posibilitaea de a descarca grafica comandata si personalizată in format DIGITAL, ca urmare veti putea reliza Printuri in numar nelimitat la orice Centru de Printare (Copy Center) din orașul dvs.

Echipa Noastră


Colegii noștrii

Echipa noastră lucrează in permanență la perfecționarea și personalizarea produselor la cererea clienților.

Facem tot posibilul pentru a oferii clienților o experiență cat mai plăctută ceea ce privește produsele și serviciile noastre. Suntem deschiși oricănd la orice sugestie din partea cliențiilor pentru a putea realiza mediul cel mai placut de colaborare.

Contact Sugestii

Ce spun clienții

Tocmai am avut o experienta placuta cu site-ul dvs., vă mulțumesc! A fost rapid și ușor de a găsi stickerull pe care-l căutam. Acesta a fost un preț foarte rezonabil, și a ajuns la casa mea chiar mai rapid decât este promis! Sunt foarte multumit.

Placut surprins

Am făcut o comandă pentru un sticker personalizat și l-am primit după nu mai mult de 3 zile. Sunt foarte mulțumit si am să mai fac comenzi de pe siteul dvs.”

Mulțumit!

MAI MULTE

Meniu
Inchide
Cos
Inchide
Inapoi
Cont
Inchide