Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii despre cookie-uri » Accept

Metode de Plată

SMAER.RO vă pune la dispoziție urmatoarele metode de plată: 

Plată in sistem ramburs 

  • Plata ramburs se efectueaza integral la livrarea comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea.

Transfer bancar (ordin de plata)

  • Dupa trimiterea comenzii, veti primi toate informatiile necesare care trebuie inscrise pe ordinul de plată. Livrarea comenzii se face doar după confirmarea plații. Pentru accelerarea procesului, vă rugam sa ne contactati si sa ne trimiteti o copie dupa ordinul de plată prin e-mail.

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

  • Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.
  • Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
  • "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.
  • Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!
Meniu
Inchide
Cos
Inchide
Inapoi
Cont
Inchide